Afișez 1 - 16 din 25 de rezultate

134,00 lei
128,00 lei
135,00 lei
135,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
110,00 lei
129,00 lei
129,00 lei
-15%
163,00 lei
138,55 lei
160,00 lei
168,00 lei

Body-uri pentru Fetițe de 1 An: confort și eleganță într-o piesă vestimentară

Diversitate în design și culori

Body-urile pentru fetițe de 1 an sunt disponibile într-o varietate impresionantă de modele, de la imprimeuri jucăușe și modele florale, până la dantele delicate sau culori pastelate. Această diversitate le oferă părinților posibilitatea de a alege modele adaptate preferințelor micuțelor.

Croială și comoditate

Cu o croială adaptată pentru a se potrivi perfect siluetei și mișcărilor bebelușelor de un an, aceste body-uri sunt concepute pentru a asigura confort maxim și libertate de mișcare în timpul explorării lor jucause a lumii.

Materiale fine pentru sensibilitatea pielii

Confecționate din materiale moi și prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușilor, cum ar fi bumbacul organic, aceste body-uri sunt concepute pentru a evita iritațiile și a oferi un contact plăcut cu pielea micuțelor.

Practicitate în îmbrăcare

Datorită sistemului de închidere practic, îmbrăcarea și dezbrăcarea devin o sarcină simplă și rapidă pentru părinți, fără a crea disconfort pentru micuții lor.

Adaptabilitate în outfituri și ocazii

Versatilitatea acestor body-uri permite integrarea lor cu ușurință în diferite outfituri, fie că sunt purtate individual sau sub alte haine. Ele sunt ideale pentru activitățile zilnice sau pentru a fi purtate la evenimente speciale.

Durabilitate și întreținere ușoară

Rezistente la spălare și curățare, aceste body-uri păstrează calitatea materialului și a culorilor, fiind o investiție durabilă pentru garderoba micuțelor.

Esențiale în rutina zilnică

Pentru părinții care caută un echilibru între practic și estetic, aceste body-uri sunt esențiale în rutina zilnică a micuțelor de un an, aducând un plus de confort și stil în viața lor.