Afișez toate cele 12 rezultate

149,00 lei
184,00 lei
Stoc epuizat
198,00 lei
175,00 lei
-15%
Stoc epuizat
112,00 lei
184,00 lei

Un costum albastru pentru botez este o alegere minunată și elegantă pentru un băiețel. Albastrul este o culoare clasică și rafinată, potrivită pentru ocazii speciale precum botezul. Acest costum poate fi compus din mai multe piese și poate varia în funcție de preferințe și stilul evenimentului. Iată cum poate arăta:

Sacou și Pantaloni

Sacoul albastru închis sau deschis poate fi alegerea perfectă pentru botez. Croiala poate fi clasică sau modernă, în funcție de preferințe. Pantalonii asortați completează ansamblul și adaugă eleganță întregii ținute.

Cămașă Albă cu Accente Albastre

O cămașă albă simplă sau cu mici detalii albastre poate completa perfect costumul. Materialul fin, cum ar fi bumbacul sau mătasea artificială, adaugă un aspect rafinat și confortabil.

Papion sau Cravată

Un papion sau o cravată albastră pot adăuga un plus de stil și eleganță. Aceste accesorii pot fi asortate cu culoarea sacoului sau pot avea nuanțe complementare pentru a completa ținuta.

Pantofi Asortați

Pantofii albaștri, fie că sunt clasici sau moderni, sunt o alegere potrivită pentru a completa costumul. Este important să fie confortabili, deoarece micuțul va fi în mișcare în timpul evenimentului.

Vestă 

O vestă în aceeași nuanță de albastru poate fi adăugată pentru un plus de eleganță și stil. Poate fi aleasă în funcție de preferințe și de confortul copilului.

Concluzie

Un costum albastru pentru botez poate fi alegerea perfectă pentru a îmbrăca cu eleganță și stil micuțul la un moment atât de important. De la sacou și pantaloni până la cămașă și accesorii, acest ansamblu poate fi adaptat pentru a reflecta stilul și personalitatea micuțului, oferind în același timp un aspect rafinat și adecvat pentru orice ocazie.