Afișez toate cele 12 rezultate

Pentru un băiețel de 1 lună, alegerea unui costum de botez trebuie să fie confortabilă și potrivită pentru vârsta micuțului. Iată o propunere pentru un costum potrivit pentru acest moment special:

Salopetă sau Set cu Pantalon și Sacou

  • Salopetă elegantă: O salopetă simplă și elegantă poate fi o alegere perfectă pentru un botez. Materialul ar trebui să fie moale și confortabil pentru pielea sensibilă a bebelușului. O salopetă cu un design clasic sau modern, realizată din materiale precum bumbacul sau mătasea artificială, poate fi o opțiune potrivită.
  • Set format din pantalon și sacou: Un set format din pantaloni și sacou poate fi o altă opțiune. Materialul trebuie să fie moale și delicat pentru pielea bebelușului, iar sacoul și pantalonii ar trebui să fie croiți astfel încât să ofere libertate de mișcare.

Body sau Cămașă

  • Body sau cămașă albă: O cămașă sau un body alb poate completa perfect costumul. Este important ca materialul să fie moale și să nu irite pielea sensibilă a bebelușului.

Papion sau Cravată

  • Accesorii discrete: Un papion sau o cravată micuță, poate fi o alegere simpatică pentru a completa ținuta. Asigură-te că aceste accesorii sunt sigure pentru bebeluș și nu îl incomodează.

Șosete și Pantofi

  • Șosetele: O pereche de șosete albe, confortabile și potrivite mărimii băiețelului.
  • Pantofii: Pantofii pentru bebeluși sunt disponibili în variante delicate și confortabile, care să îi susțină picioarele și să nu îi restricționeze mișcarea.

Mănuși sau Șapcă 

  • Mănuși: Dacă este necesar, poți adăuga mănuși moi pentru a proteja mâinile delicate ale bebelușului.
  • Șapcă sau bonetă: Pentru o completare a ținutei și pentru a-l proteja de frig dacă evenimentul are loc într-un loc mai răcoros.

Este esențial ca orice piesă de îmbrăcăminte sau accesorii adăugate la costum să fie potrivite pentru vârsta și dimensiunea bebelușului, astfel încât să se simtă confortabil și să se poată mișca liber. Siguranța și confortul său trebuie să fie prioritare în alegerea ținutei de botez.