Afișez 1 - 16 din 24 de rezultate

Stoc epuizat
141,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
-30%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 101,00 lei.

Pentru bebelușii cu vârsta între 0 și 3 luni, confortul și practicitatea sunt aspecte cheie în alegerea hainuțelor. Iată câteva recomandări pentru o garderobă potrivită:

Body-uri și Salopete Comode

Body-urile moi și confortabile sunt esențiale pentru bebeluși. Optează pentru modele cu deschidere la umeri și la scutec pentru a facilita îmbrăcarea și schimbarea. Salopetele sunt la fel de practice și pot fi folosite zilnic, oferind comoditate micuților care cresc rapid.

Seturi Asortate

Seturile asortate cu body și pantalon lung sau scurt sunt ideale pentru o varietate de activități. Materialele moi și flexibile asigură confortul bebelușilor și facilitează mișcarea lor liberă.

Compleuri cu Pantaloni și Bluze

Compleurile cu pantaloni și bluze sunt opțiuni versatile pentru zilele mai răcoroase. Alege materiale călduroase, dar respirabile, pentru a menține temperatura optimă a corpului bebelușului.

Hăinuțe cu Închidere Ușoară

În cazul hăinuțelor care se încuie cu capse sau fermoare, asigură-te că acestea sunt moi și nu irită pielea sensibilă a bebelușului. Alegerea hainelor cu închidere ușoară facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă, fiind benefică atât pentru părinți, cât și pentru bebeluși.

Compleuri pentru Bebeluși

Compleurile sunt opțiuni versatile pentru bebeluși. Acestea constau adesea dintr-un body și pantalon sau salopetă și sunt perfecte pentru zilele obișnuite. Materialele moi și flexibile sunt esențiale pentru a asigura confortul micuților.

Încălțăminte Ușor de Încălțat

La această vârstă, încălțămintea nu este întotdeauna necesară, însă poți opta pentru șosete moi sau ciorapi pentru a menține picioarele bebelușului călduroase. Atunci când alegi încălțăminte, alege modele care sunt ușor de încălțat și se potrivesc perfect piciorușelor delicate.

Accesorii Esențiale: Căciulițe, Mănuși și Șosete

Căciulițele, mănușile și șosetele sunt esențiale pentru a-i menține pe bebeluși călduroși. Asigură-te că aceste accesorii sunt potrivite mărimii și sunt moi pentru pielea delicată a bebelușilor.

Concluzie: Confort și Practicitate pentru Bebeluși

Garderoba pentru bebelușii de 0-3 luni trebuie să fie plină de hainuțe confortabile, ușor de îmbrăcat și de întreținut. Optează pentru materiale de calitate și evită hainele care conțin elemente care ar putea irita pielea sensibilă a bebelușului. Un mix între practicitate, confort și căldură este cheia pentru o garderobă adecvată acestor vârste fragede.