Afișez toate cele 8 rezultate

Stoc epuizat
Stoc epuizat
83,00 lei
90,00 lei
86,00 lei

La vârsta de 1 an, încălțămintea pentru copii trebuie să ofere confort și susținere pentru piciorușele în continuă dezvoltare. Iată câteva opțiuni potrivite pentru această categorie de vârstă:

Botosei Moi și Delicați: Simplitate și Confort

Botoseii clasici sunt o opțiune minunată pentru a completa ținuta bebelușului. Aceștia sunt confecționați din materiale moi, cum ar fi bumbacul sau lâna, asigurând confort și protecție, fără a restricționa mișcarea piciorușelor.

Papucei Moi și Ușori

Papuceii moi și ușori sunt esențiali pentru purtarea în interior. Alege modelele confecționate din materiale respirabile și moi, care să permită piciorușelor să respire și să se miște liber.

Pantofi Lejeri și Flexibili

Pantofii ușori și flexibili sunt potriviți pentru zilele mai călduroase. Optează pentru modelele confecționate din materiale moi și respirabile, care să ofere piciorușelor libertatea de mișcare necesară.

Sandale pentru Zilele Călduroase

Sandalele sunt excelente pentru perioadele mai calde. Alege modelele care oferă confort și susținere pentru piciorușe, asigurându-te că sunt confecționate din materiale sigure și moi.

Șosete Antiderapante

Șosetele antiderapante sunt utile în special pentru copiii care încep să se ridice în picioare și să exploreze. Acestea oferă aderență suplimentară și protecție pe suprafețe netede.

În primul an de viață, piciorușele copiilor se dezvoltă rapid, așa că asigură-te că încălțămintea aleasă este potrivită pentru nevoile lor în continua schimbare. Optează pentru modele moi, flexibile și care să ofere susținere în același timp, pentru a încuraja mișcarea și dezvoltarea naturală a piciorușelor lor.