POLITICĂ DE RETUR

Cum returnezi?

1.PRODUSELE ACHIZIȚIONATE LA DISTANȚĂ

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și în conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014. Conform acestor legi, ai dreptul să notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Cheltuielile de expediție vor fi suportate conform Ordonanței 34/2014 „Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea unui retur în cazul unor retururi repetate săvârșite de client și în cazul în care produsele nu îndeplinesc condițiile de retur prevăzute mai jos.

2.RETURNAREA/SCHIMBAREA PRODUSELOR

–Taxa de transport pentru returul sau schimbul produselor este achitată de către dumneavoastră.

-Dacă folosiți formularul de retur din josul paginii vom trimite automat curierul în cel mai scurt timp posibil pentru ridicarea returului. Din banii care se restituie pentru retur se va extrage suma de 35 de lei pentru plata transportului (dusîntors).

Dacă folosiți formularul de retur din josul paginii cu scopul de a schimba produsul cu o altă mărime decât cea comandatăveți avea de achitat suma de 20 de lei în momentul primirii schimbului, această suma reprezentând contravaloarea transportului retur.

Pentru ca un produs să poată fi returnat, trebuie respectate următoarele :

-Produsele trebuie să fie returnate în aceeași stare în care au fost primite;
-Produsele trebuie returnate în ambalajul original;
-Dacă produsul returnat a fost însoțit de un cadou, acesta se va returna.
-Produsele nu trebuie să prezinte urme de purtare sau de deteriorare;
-Fiecare produs returnat trebuie să conțină etichetele și documentele împreună cu care a fost trimis (factură) ;
-Contravaloarea produselor va fi returnată în contul bancar specificat în maximum 14 zile lucrătoare ;
-Returul va fi achitat de dumneavoastră indiferent dacă s-a beneficiat de transport gratuit la comanda inițială.
-Termenul maxim în care pot fi returnate sau schimbate produsele este de 10 de zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele returnate sau pentru care se solicită schimbul în cea de-a 11-a zi de la primire nu vor fi primite sau schimbate.
-În cazul în care doriți să folosiți un curier propriu coletul retur se trimite la adresa din Awb-ul primit atașat pe pungă: Strada Pepenariei, Nr 37, Radauti, Suceava, SC SKENGES SRL.

Pentru returnarea produselor cu un curier furnizat de site-ul nostru este necesar să completezi formularul de mai jos:

FORMULAR RETUR: