Afișez 1 - 16 din 75 de rezultate

131,00 lei
128,00 lei
90,00 lei
129,00 lei
129,00 lei
-15%
190,00 lei
161,50 lei
-15%
134,00 lei
113,90 lei
-15%
139,00 lei
118,15 lei
-20%
149,00 lei
-50%
Stoc epuizat
94,00 lei
-42%
95,00 lei
-15%
169,00 lei
143,65 lei
-15%

Haine pentru Fete de 2-3 Ani: O Garderobă Versatilă și Confortabilă

În lumea modei pentru micuțele de 2-3 ani, găsirea hainelor potrivite implică atât stil, cât și confort. De la compleuri cu fustă și bluză până la treninguri, geci și accesorii, iată o selecție variată care să răspundă nevoilor și preferințelor micuțelor tale.

Compleuri Jucaușe: Fuste și Bluze Asortate

Compleurile formate din fuste și bluze sunt o alegere minunată pentru fetițele mici. Acestea pot fi găsite într-o varietate de culori și modele, oferind atât confort, cât și un aspect adorabil. Materialele moi și elastice sunt ideale pentru micuțele active, oferindu-le libertate de mișcare în timp ce se joacă.

Seturi de Îmbrăcăminte: Versatilitate și Stil

Seturile de îmbrăcăminte sunt opțiuni practice pentru părinți, dar și adorabile pentru micuțe. Ele pot include bluze, pantaloni sau fuste asortate, fiind perfecte pentru a crea outfituri complete fără efort suplimentar. Culorile și designul pot fi combinate pentru a oferi opțiuni multiple și flexibilitate în alegerea zilnică a ținutei.

Treninguri Confortabile: Practic și Jucaus

Treningurile sunt ideale pentru zilele relaxate sau pentru activitățile în aer liber. Din materiale moi și confortabile, aceste seturi constau din bluze și pantaloni asortați, oferind un aspect casual și totodată asigurându-le micuțelor tale căldură și confort pe durata întregii zile.

Geci pentru Orice Vreme: Protecție și Stil

Gecile sunt esențiale în garderoba micuței tale. În funcție de vremea de afară, poți opta pentru geci groase, izolante sau pentru cele mai ușoare și impermeabile. Culorile vesele și modelele atrăgătoare aduc un plus de veselie în ținutele lor.

Rochițe Delicate: Eleganță și Jucăușenie

Rochițele sunt mereu la modă pentru fetițele mici. În culori pastelate sau cu imprimeuri adorabile, rochițele din materiale moi și călduroase sunt ideale pentru a oferi un aspect elegant și confortabil în același timp.

Accesorii Prințesești: Turbane și Bentite

Accesoriile adaugă un plus de personalitate și stil. Turbanele sau bentitele moi și colorate sunt ideale pentru a completa ținuta micuței tale, oferindu-i un aspect fermecător și protejându-i capul în zilele reci.

Concluzie: O Garderobă Plină de Culoare și Comoditate

Hainele pentru fetele de 2-3 ani nu doar că trebuie să fie drăguțe, ci și să ofere confort maxim. Compleurile asortate, seturile de îmbrăcăminte, treningurile, gecile, rochițele și accesorii precum turbanele sau bentitele sunt alegeri minunate pentru a completa garderoba micuței tale. O selecție variată și adaptată nevoilor și preferințelor lor le va permite să exploreze lumea în voie și cu un stil fermecător.