Afișez toate cele 10 rezultate

138,00 lei
-15%
190,00 lei
161,50 lei
-20%
149,00 lei
165,00 lei
Stoc epuizat
138,00 lei

Pentru fetițele în vârstă de 6-7 ani, garderoba este o combinație de stil, confort și practicitate. Iată o prezentare a diferitelor opțiuni de îmbrăcăminte potrivite pentru această categorie de vârstă:

Seturi Asortate: Bluze și Pantaloni sau Fuste

Seturile de bluze cu pantaloni sau fuste sunt perfecte pentru fetițele de 6-7 ani. Aceste seturi adorabile sunt ușor de combinat și pot fi adaptate cu ușurință la diferite ocazii. Cu modele și culori variate, aceste seturi oferă un echilibru între confort și stil.

Treninguri și Hanorace: Stil și Comoditate

Treningurile și hanoracele sunt ideale pentru zilele relaxate sau pentru activitățile sportive. Acestea oferă un aspect modern și sunt confortabile pentru joacă sau pentru a petrece timpul liber. Optează pentru modele ușor de întreținut și potrivite pentru activități variate.

Geci Versatile: Protecție și Stil

Gecile sunt esențiale în garderoba unei fetițe de 6-7 ani. În funcție de vreme, alege între geci groase de iarnă sau geci mai ușoare pentru sezonul cald. Asigură-te că sunt rezistente la intemperii și, în același timp, moderne și pline de culoare.

Rochițe și Fuste: Eleganță și Jucaușenie

Rochițele și fustele sunt mereu în tendințe pentru fetițele mici. Cu modele variate și detalii atrăgătoare, acestea oferă un aspect elegant și sunt confortabile pentru a fi purtate în diverse situații și evenimente.

Accesorii Stylish: Turbane, Bentite și Altele

Accesoriile adaugă un plus de personalitate și stil. Turbanele, bentitele și alte accesorii pot fi purtate pentru a completa ținuta și pentru a oferi un aspect original și plin de farmec.

Pantofi și Bocanci: Comoditate și Versatilitate

Încălțămintea potrivită este la fel de importantă. Pantofii casual, bocancii confortabili și sandalele potrivite pentru sezonul cald sunt esențiale pentru a completa ținuta. Asigură-te că sunt potriviți pentru activitățile zilnice și sunt confortabili pentru piciorușele active.

Concluzie: O Garderobă Plină de Diversitate

Garderoba pentru fetițele de 6-7 ani ar trebui să fie plină de opțiuni versatile și adaptate nevoilor și preferințelor lor. Seturile asortate, treningurile, gecile, rochițele, fustele și accesoriile reprezintă alegeri excelente pentru a completa garderoba micuței tale. Alegerea unor piese care să ofere atât confort, cât și un aspect plin de stil este cheia pentru ca micuța ta să se simtă încrezătoare și fericită în fiecare zi.