Afișez 1 - 16 din 88 de rezultate

141,00 lei
175,00 lei
98,00 lei
-41%
108,00 lei
149,00 lei
-15%
Stoc epuizat
184,00 lei
138,00 lei
-15%
184,00 lei
156,40 lei
138,00 lei

Îmbrăcămintea Ideală pentru Baietei de 1 An: Confort și Eleganță

Treninguri pentru Zilele Active

Treningurile reprezintă o opțiune practică și confortabilă pentru băiețeii de 1 an. Aceste seturi constau adesea din bluze și pantaloni asortați, confecționați din materiale moi și elastice care permit mișcarea liberă, fiind perfecte pentru joacă și activități zilnice.

Bodyuri pentru Simplitate și Comoditate

Bodyurile sunt piese versatile în garderoba unui bebeluș de 1 an. Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate singure sau ca strat de bază sub alte haine. Confortabile și ușor de îmbrăcat, bodyurile sunt ideale pentru a menține bebelușul în confort în timpul întregii zile.

Compleuri și Seturi de Îmbrăcăminte pentru Stil și Confort

Compleurile și seturile de îmbrăcăminte sunt opțiuni practice pentru părinți și adorabile pentru băiețeii de 1 an. Acestea includ adesea fuste sau pantaloni asortați cu bluze sau cămăși, fiind perfecte pentru diverse ocazii, de la jocuri în parc la întâlniri cu prietenii sau evenimente speciale.

Costume Elegante pentru Momentele Speciale

Pentru evenimentele mai formale sau ocaziile speciale, costumele elegante sunt alegerea ideală pentru a-i face pe micii domni să strălucească. Aceste costume constau adesea din sacou, pantaloni și o cămașă elegantă, oferind un aspect rafinat și elegant.

Încălțăminte pentru Confort și Susținere

Alegerea încălțămintei potrivite pentru băiețeii de 1 an este esențială pentru susținerea piciorușelor în timp ce aceștia explorează lumea din jur. Botinele moi sau pantofii confortabili sunt ideali pentru a-i ține în siguranță și confort în timpul activităților lor zilnice.

Alegerea Ideală Pentru Confort și Stil

Îmbrăcămintea pentru băiețeii de 1 an nu trebuie doar să fie practică, ci și să ofere confort și să fie adaptată pentru activitățile lor zilnice. În plus, aspectul estetic este la fel de important, așa că alegerea de haine trebuie să îmbine practicul cu esteticul pentru a oferi cel mai bun stil și confort pentru micuți.