Afișez 1 - 16 din 88 de rezultate

105,00 lei
Stoc epuizat
141,00 lei
175,00 lei
98,00 lei
149,00 lei
-15%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 184,00 lei.Prețul curent este: 184,00 lei.
138,00 lei
-15%
184,00 lei
156,40 lei
138,00 lei

Eleganță și Rafinament: Garderoba Ideală pentru Botezul Băiețeilor

Botezul reprezintă un moment special, iar alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru băiețeii mici este esențială pentru a marca acest eveniment cu stil și eleganță. De la costume și cămăși la body-uri și pantofi, iată cum să creezi o garderobă potrivită pentru botezul micuțului tău prinț.

Costume: Eleganță și Rafinament

Costumele sunt alegeri clasice pentru botez, aducând un aer de eleganță și rafinament. Optează pentru costume în culori deschise sau pastelate, cum ar fi alb, crem sau bleumarin, care sunt perfecte pentru ocazie. Materialele de calitate și croiala impecabilă vor adăuga un plus de stil și se vor potrivi perfect în atmosfera festivă a botezului.

Cămăși: Simplitate și Eleganță

Cămășile albe sau în nuanțe deschise sunt partenerii ideali pentru costumele de botez. Alege materiale moi și confortabile, dar și rezistente, care să ofere un aspect îngrijit și elegant. Detaliile fine, cum ar fi gulerul Peter Pan sau manșetele cu nasturi, adaugă un plus de delicatețe ținutei.

Body-uri: Practicitate și Stil

Pentru cei mai mici, body-urile sunt o opțiune excelentă pentru a completa un costum de botez. Optează pentru body-uri albe sau în culori neutre, realizate din materiale fine și confortabile pentru pielea sensibilă a bebelușului. Acestea sunt practice și asigură ca micuțul să se simtă confortabil pe tot parcursul evenimentului.

Pantofi: Eleganță și Comoditate

Pantofii pentru botez trebuie să fie eleganți și confortabili în același timp. Optează pentru pantofi moi și flexibili, care să ofere suport piciorușelor delicate ale bebelușului. Culorile neutre sau albul sunt ideale pentru a se potrivi perfect cu costumul și cu atmosfera festivă a botezului.

Salopete Elegante: Alternative Versatile

Salopetele elegante reprezintă o alternativă modernă și rafinată pentru botez. Alege salopete în culori pastelate sau clasice, cu detalii fine și materiale de calitate. Acestea pot oferi un aspect la fel de elegant și pot fi mai practice pentru micuțul care se mișcă mult.

Concluzie: Eleganță și Comoditate, Cheia unui Botez Reușit

Îmbrăcămintea pentru botezul băiețeilor trebuie să reflecte eleganța și să ofere în același timp confortul necesar pentru micuțul tău. Optând pentru costume bine croite, cămăși delicate, body-uri comode și pantofi rafinați, vei asigura ca micuțul tău să strălucească în această ocazie specială, fără să compromiți confortul sau libertatea lui de mișcare.