Afișez toate cele 3 rezultate

Stoc epuizat
196,00 lei
Stoc epuizat

Un marsupiu pentru bebeluși în vârstă de 0-6 luni trebuie să ofere susținere adecvată pentru nou-născuți și să fie confortabil atât pentru părinte, cât și pentru copil. Iată caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un astfel de marsupiu:

Caracteristici ale Marsupiului Potrivit pentru Bebeluși 0-6 luni:

Suport pentru Nou-Născuți

  • Inserții suplimentare: Unele marsupii vin cu inserții speciale pentru susținerea bebelușilor foarte mici, oferind o poziție corectă și confortabilă.

Design Ergonomic și Comod

  • Construcție ergonomică: Marsupiul ar trebui să mențină bebelușul într-o poziție care să respecte forma naturală a corpului său, fără a aplica presiune asupra șoldurilor sau spatelui.

Materiale Sigure și Moi

  • Materiale confortabile: Bumbacul sau materialele organice sunt preferate pentru pielea delicată a bebelușului. Este important să fie respirabil și să nu irite pielea.

Poziționare Corectă a Capului și a Corpului

  • Suport pentru cap și gât: Marsupiul trebuie să ofere un suport adecvat pentru capul și gâtul bebelușului în timp ce este purtat. Astfel, menținându-l într-o poziție confortabilă și sigură.

Ajustabilitate Versatilă

  • Curele și sistem de închidere: Verifică sistemul de închidere și asigură-te că poate fi ajustat pentru o potrivire perfectă atât pentru părinte, cât și pentru bebeluș.

Consultarea Instrucțiunilor de Utilizare

  • Urmarea instrucțiunilor producătorului: Este esențial să citești și să urmezi instrucțiunile de utilizare pentru a te asigura că marsupiul este folosit în mod corespunzător și sigur.

Un marsupiu pentru bebeluși în această categorie de vârstă ar trebui să ofere o experiență plăcută pentru amândoi, oferind confort, siguranță și susținere adecvată pentru micuț în timpul purtării. Pentru cei mici, este important să se respecte pozițiile naturale ale corpului lor în timp ce sunt purtați, evitând presiunea asupra articulațiilor și sprijinindu-le într-un mod care să permită dezvoltarea sănătoasă.