Sfaturi rapide în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru copii

Sfaturi rapide în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru copii

Când vine vorba despre îmbrăcămintea pentru copii, nu ne vei prinde oferind sfaturi precum un toc de 8 cm sau o cravată slim.

Înțelegem că moda pentru copii a parcurs un drum lung de-a lungul deceniilor, în special în arena de haine de copii, de designer. Îmbrăcămintea de stradă pentru copii din cele mai multe orașe cosmopolite s-a îndepărtat de clasicele piese pentru cei mici. Multe dintre stilurile pe care le vedem în magazinele îmbrăcăminte pentru copii sunt stiluri pe care le-am purta ca adulți.

Copiii noștri sunt expuși modei prin accesul la dispozitive precum smartphone-uri și alte ecrane de toate dimensiunile. Ei sunt mai conștienți de stilurile în trend decât am fost noi. Dar copiii ar trebui să fie în continuare copii, nu?

Este ușor să te ia valul atunci când te uiți pe site-urile brandurilor de lux, cu haine feminine și drăguțe pentru mica ta păpușică – crede-ne, știm! Ele arată adorabil în absolut tot ceea ce poartă. Depinde de tine să le înveți să se îngrijească și, cel mai important, să se simtă bine și încrezătoare. Iată câteva sfaturi în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru copii:

1. Confortul are întotdeauna prioritate în fața aspectului

Le poți avea pe amândouă! Dar atunci când ai un dulap întreg plin haine cu etichete pe care scrie „doar pentru curățare chimică” pentru copilul tău, există o mare posibilitate ca alegerile celui mic de ținute să fie limitate. Când alegi o rochie de petrecere pentru fete sau un costum de băiat pentru o ocazie specială, verifică pentru a te asigura că pielea copilului poate respira și îi permite să alerge, să se joace și să se comporte exact ca un copil.

Întrebări de pus când cumperi îmbrăcăminte pentru copii:

  • Poate fiica ta să alerge, să se cațere, să se aplece, să se așeze sau să se răsucească confortabil în rochia ei?
  • Poate fiul tău să alerge, să sară și să se urce în pantalonii de la costumaș?
  • Dacă micuțul tău învață să folosească olița, va putea să se dezbrace și să se îmbrace cu ușurință, fără ajutorul unui adult?
  • Ești capabil să te relaxezi în timpul evenimentului, complet lipsit de teamă că cei mici își vor rupe sau păta ținuta?

Dacă ai răspuns „nu” la oricare dintre aceste întrebări, ținuta, oricât de drăguță ar fi, s-ar putea să nu fie practică pentru stilul de viață al familiei tale. Evită îmbrăcămintea pentru copii cu o mulțime de nasturi, cravate și flori cusute slab. Detaliile de design, cum ar fi năstureii, pot cădea cu ușurință sau pot dispărea în timp ce copilul tău se joacă. Evită hainele pentru care copilul tău are nevoie de mult ajutor pentru a le îmbrăca sau a le scoate. Îmbrăcarea trebuie să fie distractivă, nu stresantă!

2. Este mai bine să fii îmbrăcat mai discret decât prea încărcat

Te duci la o nuntă. Vrei ca și copilul tău să arate frumos și îngrijit, dar dacă micuțul tău nu dorește să poarte îmbrăcăminte pentru copii prea fancy, încearcă să nu-l forțezi.

Elimină mofturile și „lupta”. Există atât de multe opțiuni confortabile pentru copii, în care aceștia să arate fantastic. Copiii au voie să se îmbrace și mai puțin elegant decât o impune evenimentul, dacă ei așa se simt mai confortabil.

3. Îmbracă-ți copiii în funcție de vremea de afară

Este în regulă pentru noi să alegem să purtăm o rochie de cocktail pentru Revelion și să lăsăm haina în urmă pentru că nu vrem să ne confruntăm cu bătăile de cap. Copiii noștri, însă, nu pot face această alegere.

Dacă fiul sau fiica ta se află într-o nuntă în timpul unui sezon cu vreme imprevizibilă, asigură-te că îmbrăcămintea pentru copii aleasă va fi în ton cu temperaturile de afară.

4. Nu-i lăsa „să crească” prea repede

De când sunt mici, copiii noștri vor să facă tot ceea ce facem noi. Umbrele noastre mai mici, vor să încalțe pantofii lui tati sau să poarte rujul mamei. Astăzi există o mulțime de articole de îmbrăcăminte pentru copii, care parcă nu mai e chiar de copii.

Este în regulă să îi încurajezi să își formeze un stil vestimentar de la o vârstă fragedă și să oferi alternative de bun gust care să le satisfacă dorința de a fi „mari” cât mai curând posibil. Încearcă să păstrezi, totuși, inocența și spiritul copilăriei în ținutele lor.

5. Lasă copiii să aibă contribuții

În timp ce este tentant să te gândești la copiii tăi ca la „păpușile tale”, lasă-i să participe în alegerea îmbrăcămintei pentru copii. Dacă sunt copii mici, cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani, începe prin a-i face să aleagă între două opțiuni. „Ce cămașă ai vrea să porți astăzi? Aceasta sau aceasta? ” Luarea deciziilor în această etapă este foarte puternică și le creează încrederea de sine. De asemenea, îi face participanți activi la rutina de dimineață.

Poți folosi aceeași tactică atunci când vă plimbați pe la raionul de îmbrăcăminte pentru copii. Lasă-i să aleagă între câteva opțiuni de ținute!

Pe măsură ce cresc, lasă-i să diversifice, chiar dacă aleg o combinație pe care tu nu ai face-o neapărat. Dacă ei combină piese în ținute distractive și nebunești, întreabă-i de ce au făcut acea alegere într-un mod fără judecată. Vezi dacă e în funcție de texturile materialelor sau în funcție de culorile care le plac. Uneori răspunsurile lor te vor surprinde!

În timp ce copiii noștri sunt „păpușile noastre mici”, trebuie să fii mai mult decât conștient de faptul că și ei sunt oameni cu propriile gusturi și preferințe. Punându-le întrebări, îi ajuți să își articuleze opiniile. În același timp, vei afla mai multe despre copilul tău, dar și despre ultimele trend-uri în materie de îmbrăcăminte pentru copii.

159,00 lei
175,00 lei
154,00 lei
128,00 lei
131,00 lei
135,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *