Cum să îmbrăcați fetița pentru petrecerea de Revelion

Cum să îmbrăcați fetița pentru petrecerea de Revelion

Nu există altă petrecere asemănătoare celei de Revelion. Pe măsură ce finalul unui alt an uimitor se apropie, alegerea ținutei pentru petrecere devine din ce în ce mai necesară. De altfel, tot acest moment este o oportunitate și pentru cele mici de a sta treze până târziu și de a se comporta asemenea unor prințese pe tot parcursul evenimentului.

Strălucirea rochiilor spectaculoase, obiectele vestimentare cu aplicații vesele și accesoriile superbe sunt cele mai bune idei ale dumneavoastră când vine vorba de ținute perfecte pentru cea mică. Cu toate acestea, atunci când sunt atât de multe variante, poate fi dificil să selectați îmbrăcămintea ideală care să atingă toate dorințele micuței domnișoare. 

Haine pentru fetițe între 2 și 4 ani

Nu există multe lucruri pe lume mai drăguțe decât o fetiță îmbrăcată într-o rochie superbă albă. Alegeți un outfit cu o paletă de culori blândă și modele florale atractive și cu aplicații dintre cele mai speciale. Există multe opțiuni minunate de culoare, dar unele dintre cele mai bune sunt auriul, rozul pudrat sau chiar albul strălucitor. Pentru cele mai mici dintre participantele la petrecere, nu puteți da greș cu straturi de tul care sunt la fel de moi ca un nor, dar extravagante ca aspect sau cu o țesătură texturată uimitoare. Fetița dumneavoastră se va simți ca o prințesă superbă toată noaptea dacă poate să poarte o fustă evazată lungă, deoarece aceasta constituie o ținută perfectă pentru o petrecere de acest fel. Alegeți rochii cu o mulțime de volane și mâneci umflate pentru un aspect somptuos dacă vă doriți să obțineți un look cu adevărat unic. 

Prințese elegante cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani

Rochiile care sunt inspirate de tonurile reci ale sezonului le vor da prințeselor un aspect modern și absolut superb. Fetițele care doresc să atragă atenția tuturor în noaptea cea mare pot lua în considerare culori precum verdele pastel, albastrul puternic sau nuanțele de argintiu. În plus, utilizarea modelelor înflorate și a accentelor strălucitoare nu va strica în niciun fel și va aduce chiar bucurie! 

Această grupă de vârstă poate merge dincolo de frenezia costumelor de basm și poate ajunge la ceva mai sofisticat pentru vestimentația de Revelion, deoarece aceasta este perioada din an în care fetițele iubesc să încalțe pantofii unui adult. Eleganța unei simple rochii de bal primește o actualizare contemporană prin rochiile până la genunchi, iar impresia couture este obținută prin detalierea umărului cu volănașe.

Satinul somptuos sau dantela delicată sunt ambele opțiuni excelente pentru o rochie frumoasă sau pentru o fustă, iar combinația de pliuri în cascadă și tul moale creează un aspect rafinat. Alegeți ținute care vin cu un imprimeu de flori sau adăugați o notă de rafinament și eleganță look-ului celei mici accesorizându-l cu o superbă brățară din perle.

Indiferent de varianta pe care veți dori să o alegeți, nu uitați că poate cel mai important este să luați această decizie împreună cu cea mică. La nannie.ro avem disponibile o mulțime de modele din care să puteți selecta o variantă utilă și elegantă pentru prințesa dumneavoastră.

159,00 lei
175,00 lei
131,00 lei
154,00 lei
128,00 lei
Stoc epuizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *