Utile, durabile, dar și amuzante – așa sunt bavetele Nannie pentru bebeluși 

Utile, durabile, dar și amuzante – așa sunt bavetele Nannie pentru bebeluși

Veți învăța rapid că mesele de orice fel sunt haotice și pline de haz în momentul în care deveniți părinți. Este posibil să fiți uimit de cât de puțină cantitate de mâncare ajunge de fapt în stomacul copilul dumneavoastră și cât de multă ajunge pe hainele sale. De aceea, bavețelele pentru bebeluși sunt o alegere fantastică pentru că împiedică mâncarea să ajungă direct pe articolele pe care le poartă. 

De ce o bavetă este esențială pentru bebelușul dumneavoastră? 

Joaca cu mâncarea este singurul lucru pe care bebelușii îl adoră la ora mesei. Chiar dacă preparatul are o aromă plăcută, partea cea mai distractivă pentru ei este murdăritul mobilei, a hainelor sau a podelei. Bavețelele nu vor opri mizeria, dar vor adăuga un strat de protecție între îmbrăcămintea copilului și orice mănâncă. În loc să curățați continuu articolele vestimentare care sunt mânjite constant, puteți curăța pur și simplu baveta.

Posibilitatea de a fi purtată în geantă 

Bavetele sunt al doilea cel mai popular articol pentru bebeluși, după scutece. Ele sunt destul de utile în menținerea curățeniei copilului dumneavoastră, indiferent dacă sunteți acasă sau călătoriți în altă parte. Este de la sine înțeles că sunt o componentă esențială în geanta oricărei mame. Prin urmare, ar trebui să cumpărați întotdeauna bavete având în vedere simplitatea de a le purta asupra dumneavoastră. Cu alte cuvinte, selectați varianta unui produs care poate fi pliat în mod ordonat și transportat cu ușurință. 

Material care este atât moale, cât și absorbant

Bumbacul, cauciucul și chiar plasticul sunt doar câteva dintre materialele care pot fi folosite pentru a face bavețele. Asigurați-vă că cea pe care o alegeți este suficient de absorbantă pentru a capta toate alimentele pe care copilul dumneavoastră le scapă în timpul mestecatului. Nu uitați că bavetele din cauciuc și plastic pot fi curățate cu ușurință cu o cârpă, dar fac ca murdăria să alunece mai ușor pe haine. Din acest motiv, vă sugerăm să alegeți bavetele dintr-un material care să fie atât blând, cât și absorbant, precum bumbacul. Acestea sunt ideale pentru a ne asigura că mizeria nu intră în niciun fel în contact cu îmbrăcămintea copilului. 

Ușurință de curățat

Nu ar trebui să vă surprindă că baveta pe care o folosiți pentru bebelușul dumneavoastră se va murdări și va necesita un număr mai mare de spălări decât orice alt articol din garderoba micuțului. Ca urmare, vă sfătuim insistent să investiți într-o bavetă care este ușor de dezinfectat și nu vine cu instrucțiuni specifice pentru curățarea acesteia.

Atunci când faceți o asemenea achiziție, simplitatea cu care produsul pot fi spălat este o caracteristică pe care mulți o uită. Bavetele pentru bebeluși sunt făcute special pentru a ține la distanță de haine alimentele pe care le poate arunca copilul și de aceea nu trebuie să vă faceți griji dacă ele se murdăresc adesea. Cu siguranță acum îi veți oferi celui mic mese pe cinste, guvernate de zâmbetele copilăriei. La nannie.ro vă propunem o gamă diversă de asemenea produse, potrivite pentru toate tipurile de dorințe și mai ales pentru toate cerințele pe care le-ați putea avea în materie de culori, nuanțe sau materiale.

Stoc epuizat
30,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *