Hainele bebeluşului tău sunt prea mici? Cum găseşti dimensiunile potrivite pentru hainele copilului

Mai presus de factorul estetic, hainele prea mici sunt incomode şi, cel mai important, pot crea disconfort, iritaţii, erupţii cutanate sau eczeme bebeluşilor. Prin urmare, dacă şi tu consideri că hăinuţele copilului tău sunt prea mici ca să mai fie purtate, atunci este timpul să schimbi garderoba acestuia. Totuşi, cum poţi estima dimensiunile potrivite pentru hainele micuţului tău? Acest lucru poate fi dificil şi chiar derutant pentru majoritatea părinţilor aflaţi la început de drum, motiv pentru care ne-am gândit să îţi oferim câteva sfaturi practice care te pot ajuta în acest sens.

Ia măsurătorile copilului

Înainte de a merge la cumpărături, pentru o determinare mai precisă a mărimii potrivite, foloseşte un metru pentru a măsura înălţimea, circumferinţa pieptului, talia şi şoldurile copilul. Ulterior, plecând de la aceste măsurători, poţi consulta ghidul de mărimi pus la dispoziţie de magazinele de îmbrăcăminte şi poţi compara măsurătorile cu valorile din tabel pentru a-ţi orienta căutarea.

Nu achiziţiona foarte multe haine de aceeaşi dimensiune

Bebeluşii cresc extrem de repede, mai ales în primul an de viaţă. Tocmai acesta este şi motivul pentru care, atunci când construieşti garderoba pentru copilul tău, este bine să eviţi alegerea mai multor articole de aceeaşi măsură. Oricum îi vor rămâne mici în scurt timp, deci este important să ţii cont de acest aspect pentru a face investiţii cât mai inteligente.

Cumpără hăinuţe pentru bebe pe stagii de creştere

Majoritatea magazinelor cu haine pentru copii oferă informaţii despre dimensiunile hăinuţelor în funcţie de vârsta copilului. Astfel, acum te poţi orienta şi poţi alege articolele pe stagii de creştere, respectiv de la 0 la 3 luni, de la 3 la 6 luni etc.

Probează hainele înainte de achiziţie

Dacă faci cumpărături din magazinele fizice, este întotdeauna recomandat să permiţi copilului să probeze hainele. În acest fel vei putea vedea cum i se potrivesc şi dacă îi restricţionează în vreun fel libertatea de mişcare. De asemenea, în cazul în care achiziţionezi haine online, asigură-te că magazinul ales oferă o politică flexibilă de returnare, pentru a putea schimba hăinuţele comandate atunci când acestea nu îi vin sau nu i se potrivesc celui mic. Uneori, chiar şi cu toate măsurătorile şi ghidurile de mărimi posibile, se poate întâmpla să greşeşti dimensiunile potrivite pentru hainele copilului, însă poţi face ajustări minore pentru a obţine o potrivire perfectă.

Bebeluşii cresc foarte repede, deci garderoba lor trebuie reînnoită rapid. Ţine cont de sfaturile noastre şi vei avea mai multe şanse să găseşti dimensiunile potrivite pentru hainele copilului tău. În plus, pentru o sesiune de cumpărături cât mai convenabilă şi confortabilă, te aşteptăm la Nannie. Îţi punem la dispoziţie articole vestimentare într-o varietate imensă de modele, mărimi şi stiluri, astfel încât să poţi face cele mai bune şi inspirate alegeri pentru cel mic.

Hăinuţele bebeluşului tău sunt prea mici ca să mai fie purtate? Explorează oferta Nannie şi comandă chiar acum articolele de mărimea potrivită pentru micuţul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți navigarea.