Cum organizam hainutele pentru copii

hainute pentru copii

Cum vă depozitați și organizați hăinuțele pentru copii 

 

Hainutele pentru copii, o probleme de organizare. Fiind mamă, vă confruntăți cu o mulțime de provocări în viața de zi cu zi. Aceste provocări cresc de zece ori dacă sunteți o mamă care lucrează. Dar nu trebuie să vă faceți griji. Tot ce ai este să îți organizezi timpul perfect. Astfel încât vei face lucruri eficiente și rodnice în mai puțin timp.

În acest articol, ne vom concentra pe unul dintre cele mai dezorganizate lucruri: Hăinuțele copilului dumneavoastră. Și cum să le organizați și să le depozitați.

Cumpărăturile online de îmbrăcăminte pentru copii au făcut că muncă noastră să fie mai ușoară.Acum putem selecta și cumpăra haine pentru copiii noștri mult mai eficient. Dar indiferent dacă lucrați sau nu, indiferent dacă bebelușul dumneavoastră este dependent sau independent, toate se confruntă cu aceeași problemă.Cum organizezi și depozitezi hăinuțele pentru copii în cât mai puțin timp?

Deci, iată câteva sfaturi și trucuri pentru a organiza hăinuțele pentru copiii  dumneavoastră în mai puțin timp și cheltuind mai puțini bani în doar 10 pași simpli.

Sfaturi exclusive pentru configurarea garderobei copilului tău

1.În primul rând, scoateți totul din dulap și sortați în funcție de ceea ce mai folosiți și ceea ce este bun de îndepărtat.

2.Faceți o secțiune în partea superioară a dulapului folosind carton pentru a stoca hăinuțele pentru copii care le-au rămas mici. Pe acestea le puteți dona persoanelor nevoiașe.

3.Ținutele tip compleu puteți să le puneți pe umerașe și să le atârnați.

4.Păstrați hainele de sezon pe care copilul dumneavoastră le utilizează în mod frecvent  în secțiunea cea mai convenabilă a dulapului. Astfel micuțul dumneavoastră să le va accesa ușor.

5.Păstrați la o parte hainele pe care copiii nu le folosesc frecvent, spre exemplu hainele de ocazie, în zona neutilizată pe partea superioară.

6.Puteți utiliza cutii de stocare în avantajul dumneavoastră.Puteți adăuga o cutie de depozitare în sertare sau dulapuri pentru a păstra elementele separate. Ele sunt perfecte pentru șosete, lenjerie de corp și alte accesorii aleatorii.

7.Prin păstrarea pijamalelor și a altor articole aranjate vertical prin adăugarea de despărțitoare, vă puteți economisi timp și nu vă veți încurca în timp ce vreți să le folosiți.

8.Faceți o secțiune separată pentru a păstra pantofii și papucii, la capătul dulapului.

9.În partea rămasă a dulapului putem depozita  jocurile copilului, jucăriile moi etc.

10.Să nu uităm, puteți utiliza chiar și ușile dulapului pentru a atârnă curele, eșarfe și bretelele folosind cârlige.

Nu vă grăbiți cu nimic. Luați-va timp pentru a aranja toate lucrurile într-un mod atent și în funcție de ține și comfortul copilului dumneavoastră.

Staturi profesioniste pentru a organiza hainutele pentru copii

Organizarea hainelor copilului dumneavoastră este o sarcină mare, mai ales dacă țineți hainele pentru un frate mai mic. Luați-va timp de cel puțîn două ori pe an pentru a vă verifică dulapurile și a organiza hăinuțele pentru  copil.

În acest fel va puteți salva risipa inutilă de timp. Copii tai vor invata de asemenea, să păstreze dulapul organizat tot timpul. Și din moment ce știți că veți verifică hainele de două ori pe an, nu există nici un motiv pentru a complică sortarea, etichetarea sau sistemul de organizare.

Prin păstrarea în contact cu fiecare hăinuță a copilului tău, poți economisi, de asemenea, bani prin a nu cheltui pe haine care nu sunt necesare.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea pentru haine de copii de calitate on-line, verifică Nannie Magazin Articole Pentru Copii

 

144,00 lei
159,00 lei
175,00 lei
154,00 lei
131,00 lei
128,00 lei
-50%
Stoc epuizat
155,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți navigarea.