Ce haine trebuie pentru nou-născut la maternitate

Ce haine trebuie pentru nou-născut la maternitate

Dacă eşti pe cale să devii mămică şi ai nevoie de o mână de ajutor în ceea ce priveşte pregătirea bagajului pentru maternitate, astfel încât să te asiguri că nu omiţi articolele vestimentare esenţiale de care ai nevoie pentru a întâmpina aşa cum se cuvine venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei tale, iată o listă completă în acest sens, care sperăm să îţi fie de folos şi să-ţi uşureze misiunea.

Body-uri pentru nou-născuți

Cu mânecă scurtă sau lungă, body-urile rămân de departe cele mai uzuale, versatile şi utile articole de îmbrăcăminte de care ai nevoie pentru bebeluşul tău la început de drum. Alege body-uri fabricate din materiale naturale şi optează pentru modelele prevăzute cu capse, astfel încât să îţi fie cât mai uşor să îl schimbi pe bebe.

Salopete

Chiar dacă te-ai apucat să faci bagajul pentru maternitate încă din primele luni de sarcină, atunci când alegi hainele pentru bebeluşul tău este esenţial să ţii cont de perioada când vei naşte. Astfel, în cazul în care vei naşte iarna de exemplu, este indicat să optezi pentru salopete întregi, cât mai groase, care să asigure confort termic sporit nou-născutului, în timp ce pentru sezonul cald, salopetele cu mânecă scurtă, subţiri şi lejere, vor fi alegerea excelentă.

Căciuliţă, mănuşi şi şoseţele

Pentru a te asigura că bebeluşului tău nu îi este frig la extremităţi şi că are zona capului cât mai protejată, în special dacă naşti iarna, o căciuliţă, nişte mănuşi din materiale moi şi câteva perechi de şosete călduroase sunt nişte accesorii must have care nu trebuie să îţi lipsească din bagajul pentru maternitate. Aşa, protecţia nou-născutului va fi garantată.

Bluziţe de corp

Foarte practice, comode şi uşor de manevrat, bluziţele de corp trebuie să aibă un loc asigurat în bagajul tău pentru maternitate, mai ales în cazul lunilor mai reci ale anului.

Păturici

Acestea se vor dovedi întotdeauna un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de înfăşatul bebeluşului tău, aşa că nu uita să le adaugi alături de restul hăinuţelor pentru bebe din bagaj.

Desigur, pentru a evita orice situaţie neplăcută, ţine cont de faptul că toate hăinuţele pentru nou-născut care trebuie să se regăsească în bagajul de maternitate trebuie să fie cât mai uşor de manevrat şi, foarte important, trebuie să fie spălate în prealabil la temperaturi cât mai ridicate, dar şi călcate. Cel mai probabil ştii deja faptul că pielea nou-născuţilor este foarte sensibilă şi predispusă la iritaţii şi alergii, motiv pentru care alegerea hainelor pentru ei şi igiena acestora nu trebuie neglijate. De asemenea, o atenţie deosebită trebuie să acorzi şi materialelor din care sunt confecţionate articolele vestimentare pentru bebeluşul tău. În acest sens, este indicat să optezi pentru materiale naturale, confortabile şi hipoalergenice, aşa cum este bumbacul, recomandat de către medicii pediatri din întreaga lume.

Acestea fiind spuse, acum că ai la îndemână această listă după care să te ghidezi astfel încât să fii sigură că vei avea cu tine la maternitate toate cele necesare pentru bebeluşul tău, nu îţi rămâne decât să te organizezi cât mai bine şi să savurezi din plin întreaga experienţă, fără alte griji.

159,00 lei
175,00 lei
131,00 lei
154,00 lei
128,00 lei
Stoc epuizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *