Cum alegi încălţămintea pentru un băieţel de 1 an?

Cum alegi încălţămintea pentru un băieţel de 1 an

Să alegi încălţămintea potrivită pentru un băieţel de 1 an nu este întotdeauna cea mai uşoară misiune, mai ales dacă ne gândim la faptul că picioruşele celor mici pot creşte, conform specialiştilor, cu până la 3 mărimi în decursul unui an. Cu toate acestea, achiziţionarea încălţămintei potrivite pentru copilul tău, încă de la cele mai fragede vârste, rămâne extrem de importantă pentru o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă şi, implicit, pentru bunăstarea şi confortul micuţului tău, motiv pentru care nu trebuie să tratezi cu superficialitate acest aspect. Iată în acest sens câteva sfaturi generale şi sugestii în ceea ce priveşte alegerea încălţămintei pentru un băieţel de 1 an, după cum urmează:

Asigură-te că ştii mărimea potrivită

Aşa cum aminteam şi mai devreme, picioruşele prichindeilor pot creşte într-un ritm accelerat. De aceea, pentru a nu risca să cumperi încălţăminte pentru copilul tău într-o măsură nepotrivită, este indicat să repeţi măsurătorile picioruşelor acestuia la fiecare 2-3 luni astfel încât să te asiguri că ştii mărimea exactă pentru care trebuie să optezi. În mod contrar, află că o mărime prea mare sau prea mică a încălţărilor alese poate pune în pericol dezvoltarea corectă a năzdrăvanului tău şi chiar conduce la anumite accidentări ale acestuia, ceea ce nu îţi doreşti cu siguranţă.

Alege încălţăminte în funcţie de greutate

Acesta este unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când trebuie să cumperi încălţămintea pentru un băieţel de 1 an. Este indicat să eviţi să alegi articole de încălţăminte prea grele, întrucât acestea nu vor face decât să îi creeze celui mic disconfort major şi mai ales dificultăţi în timpul mersului sau chiar pierderea mobilităţii şi echilibrului.

Optează pentru încălţăminte cu talpă moale şi flexibilă

Conform experţilor, copilaşii trebuie să poarte încălţăminte prevăzută cu talpă cât mai moale şi flexibilă. Şi asta nu doar pentru confort sporit, mobilitate şi libertate deplină de mişcare, ci şi pentru funcţionalitate, respectiv pentru dezvoltarea corectă a muşchilor şi oaselor.

Fii atent la materiale

Materialele cât mai naturale, de bună calitate, aşa cum sunt bumbacul, pielea sau pânza de exemplu vor fi întotdeauna o alegere grozavă pentru încălţămintea celor mici, întrucât lasă picioruşele acestora să respire în voie şi asigură confort maxim în orice sezon.

Cumpără încălţăminte cât mai versatilă şi practică

Atunci când alegi încălţămintea pentru un băieţel de 1 an, este recomandat să optezi pentru modele cât mai versatile, ideale pentru activităţi şi contexte dintre cele mai variate, dar şi cât mai practice, uşor de utilizat şi de manevrat.

În concluzie, acum că ştii cum alegi încălţămintea corespunzătoare pentru un băieţel de 1 an, poţi sta fără griji şi chiar începe o sesiune de cumpărături online pe site-ul Nannie.ro, unde găseşti acum încălţăminte de calitate înaltă pentru copii, într-o varietate de modele interesante, culori şi mărimi pentru toate nevoile şi preferinţele. Îţi garantăm că nu vei regreta că ai ales să faci shopping de aici, din niciun punct de vedere, şi că îţi vei dori să revii şi pentru alte achiziţii oricând ai ocazia.

Confortul optim al copilului tău este acum garantat cu ajutorul încălţămintei potrivite de la nannie.ro.

Stoc epuizat
-20%
Prețul inițial a fost: 175,00 lei.Prețul curent este: 140,00 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *