Cum îmbraci fetiţa la grădiniţă

Cum îmbraci fetiţa la grădiniţă

Odată cu începerea grădiniţei, toate mămicile îşi doresc ca fetiţele lor să aibă în garderobă ţinute pentru zi cu zi cât mai frumoase şi cochete, care să le reprezinte pe deplin, dar şi la fel de practice, versatile şi confortabile, care să le permită să se joace şi să se mişte în voie pe parcursul zilei. Desigur, deşi vei fi tentată să optezi adesea pentru hăinuţe cu care micuţa să arate asemenea unei prinţese şi să fie drăguţă tot timpul, este important însă să ţii cont şi de contextul în care aceasta urmează să fie prezentă şi să iei în calcul faptul că la grădiniţă copiii trebuie să desfăşoare diverse activităţi care necesită confort maxim şi mobilitate. Astfel, în cazul în care te întrebi cum îmbraci fetiţa la grădiniţă, astfel încât aceasta să arate şi să se simtă cât mai bine în fiecare moment, iată câteva recomandări şi sugestii care sperăm să îţi fie de ajutor şi să te inspire atunci când pregăteşti articolele de îmbrăcăminte pentru micuţa ta.

Alege hăinuţele în funcţie de anotimp

Aceasta este una dintre regulile esenţiale de care trebuie să ţii cont atunci când pregăteşti ţinutele fetiţei tale pentru mersul la grădiniţă. În timp ce în lunile călduroase ale anului cea mică va putea purta rochiţele şi fustiţele preferate, subţiri şi lejere, în timpul sezonului rece este indicat să optezi pentru articole vestimentare ceva mai groase, care să îi asigure acesteia confort termic sporit şi protecţie optimă împotriva temperaturilor scăzute. Nu uita că hainele pe care fetiţa ta le îmbracă la grădiniţă nu trebuie doar să îi vină bine, ci să o facă să se simtă şi în largul ei. Mai presus de modă, sănătatea şi siguranţa primează.  

Acordă atenţia cuvenită materialelor

Calitatea materialului este unul dintre criteriile de bază după care trebuie să te ghidezi atunci când alegi hăinuţele de grădiniţă pentru fetiţa ta. Aceasta are nevoie de confort maxim în timpul zilei, motiv pentru care trebuie să optezi pentru materiale comode, care să îi ofere libertate de mişcare sporită, dar şi calitative, care să nu irite pielea sau să provoace alergii. Cu toţii ştim faptul că cei mici au pielea foarte sensibilă, de aceea este indicat să acordăm o atenţie majoră materialului din care sunt realizate articolele de îmbrăcăminte pe care intenţionăm să le cumpărăm, astfel încât să evităm orice neplăcere. În acest sens, una dintre recomandările noastre este bumbacul, întrucât acesta este cel mai prietenos şi blând material cu pielea delicată a celor mici.

Ţine cont de preferinţele fiicei tale

Atunci când pui la punct garderoba micuţei tale pentru mersul la grădiniţă, nu ar fi o idee rea să o implici şi pe ea în această activitate. În acest fel, nu numai că îi vei oferi şansa de a exprima liber ceea ce îi place, ci te vei asigura că alegi articolele vestimentare pe care aceasta le va îmbrăca şi purta cu drag în fiecare zi. 

Tu eşti gata pentru prima zi de grădiniţă a fetiţei tale?

-15%
139,00 lei
118,15 lei
-15%
198,00 lei
168,30 lei
118,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *