Articole comode și călduroase! Descoperiți noi piese vestimentare pentru bebeluși 

Dat fiind faptul că există atât de multe modele, mărci și materiale diferite folosite pentru articolele de îmbrăcăminte pentru bebeluși, poate fi dificil să găsiți cea mai potrivită variantă pentru copilul dumneavoastră, indiferent dacă este băiat sau fată. Începeți să căutați sfaturi de la părinți, socri, vecini, colegi de facultate, iar apoi descoperiți că vă confruntați cu o cantitate excesivă de opțiuni și nu știți care este cea mai potrivită. De aceea, credem că o listă care să conțină cele mai importante considerații pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați îmbrăcăminte pentru bebeluși este mereu bine-venită.

Țesătura este un prim pas important 

Impulsul inițial este să vreți să îl îmbrăcați pe cel mic cu articole la modă, strălucitoare și uneori foarte costisitoare. Cu toate acestea, există cazuri în care astfel de obiecte vestimentare vin cu un alt preț mult mai scump decât banii. Unii copii pot să dezvolte erupții cutanate și alte forme de iritație a pielii ca urmare a purtării acestor ținute realizate din materiale care nu sunt foarte potrivite. De aceea, este important să selectați mereu haine din materiale de calitate. 

Siguranța 

Când vine vorba de achiziționarea de articole vestimentare pentru sugari, siguranța ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. În schimb, familiile ocupate și părinții uită uneori acest lucru. În fiecare an, producătorii sunt nevoiți să retragă de pe piață milioane de articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși deoarece acestea nu respectă anumite reglementări de siguranță. Prin urmare, este foarte necesar să achiziționați obiecte vestimentare pentru bebeluși care să nu creeze probleme de siguranță.

De exemplu, dat fiind faptul că prezintă un risc de sufocare, ar trebui să evitați să cumpărați haine pentru bebeluși care au pe ele ornamente, cum ar fi panglici, nasturi, flori sau cârlige. Dacă o piesă are aplicații de orice fel, atunci acestea trebuie să fie fixate în siguranță pe articolul pe care doriți să îl achiziționați. De asemenea, selectați îmbrăcăminte fără șnururi sau bretele ori de câte ori este posibil, deoarece îi supun pe cei mici riscului de sugrumare.

Alegeți în funcție de mărimile celui mic

Asigurați-vă că selectați haine pentru bebeluși în  mărimea potrivită. Dimensiunea perfectă nu numai că îl face pe copil să se simtă confortabil, dar îi permite și să se miște ușor și relaxat. Din cauza ritmului rapid cu care se dezvoltă bebelușii, este imperativ ca atunci când faceți achiziții să luați în considerare această rată de dezvoltare și să cumpărați produse mai mari. 

Când cumpărați îmbrăcăminte pentru bebeluși, ar trebui să acordați o atenție serioasă și caracterului practic al articolelor. Dacă este vorba de nou-născuți, aceștia își vor petrece cea mai mare parte a zilei într-un pui de somn, așa că ar trebui să vă asigurați că alegeți ceva confortabil, cum ar fi un body sau o rochie comodă. La nannie.ro veți descoperi cele mai bune opțiuni vestimentare și vă veți bucura de diversitate și calitate din toate punctele de vedere. 

144,00 lei
159,00 lei
175,00 lei
154,00 lei
131,00 lei
128,00 lei
-50%
Stoc epuizat
155,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți navigarea.