Copilul dumneavoastră participă la multe evenimente importante? Atunci are nevoie de ținute elegante 

Copiii sunt la fel de interesați ca și adulții să aibă cele mai noi și cele mai la modă haine, prin urmare părinții sunt cei care trebuie să le ofere posibilitatea de a fi în pas cu ultimele tendințe. Cu toate acestea, alegerea unei ținute elegante pentru copilul dumneavoastră poate fi o experiență frustrantă și un proces extrem de complicat, pentru că puțini dintre ei se simt în largul lor și confortabil atunci când sunt îmbrăcați în rochii sau costume.

Totuși, nu trebuie să vă îngrijorați pentru că nimic nu este imposibil, mai ales când vine vorba despre vestimentație. S-ar putea ca cei mici să meargă la o petrecere sau la o serbare la școală, dar indiferent de locație, cu siguranță le va face foarte mare plăcere să fie în centrul atenției tuturor. Pe nannie.ro găsiți costume pentru bebeluși și copii realizate din materiale de calitate, confortabile și extrem de elegante.

Nu sacrificați niciodată confortul pentru aspect

Atunci când alegeți hainele copilului, nu ar trebui să compromiteți niciodată confortul pentru stil. S-ar putea să selectați cel mai elegant și mai special costum pentru un băiețel însă acesta să nu se simtă în largul lui. Prin urmare, ar trebui să vă întrebați întotdeauna dacă alegerea vestimentară le permite să sară sau să alerge. Amândoi vă veți putea relaxa și vă veți bucura de eveniment fără a fi distrași de preocupările legate de îmbrăcăminte. Prin urmare, îndepărtați orice presiune din situație și lăsați-l pe cel mic să-și canalizeze atenția pe distracție! 

Puteți alege și culori mai îndrăznețe 

Nu trebuie să vă fie niciodată frică să experimentați cu diferite combinații de culori. Evitați limitarea paletei de culori în funcție de sexul prichindelului. Oferiți-le celor mici libertatea de a alege modele unice și colorate pe care doresc să le poarte, astfel încât să se simtă foarte bine în pielea lor. Cu certitudine cei mici se vor bucura de un aspect mai drăguț și vor primi complimente de la toată lumea. 

Alegeți în funcție de mărimile pe care cel mic le poartă 

Dacă întâmpinați dificultăți în a determina mărimea potrivită pentru îmbrăcămintea copilului dumneavoastră rotunjiți la următoarea mărime mai mare. Chiar dacă atunci când cumpărați alegeți dimensiunea corectă, există șansa ca aceasta să nu se potrivească perfect. Din acest motiv, ar trebui să alegeți întotdeauna dimensiunea care este cu o mărime mai mare, astfel încât să puteți evita orice neplăceri viitoare. 

Selectați variante potrivite pentru fiecare sezon în parte 

Estetica unei ținute poate să își piardă din farmec dacă aceasta nu este aleasă în funcție de anotimp. În lunile mai calde, copilul nu trebuie să poarte țesături groase precum lâna sau bumbacul gros pentru că acestea îl vor face să se simtă incomod și de asemenea, pe tot parcursul lunilor reci, nu trebuie să alegeți niciodată pantaloni scurți sau rochițe. 

Surprindeți personalitatea celui mic prin alegeri vestimentare de excepție 

Orientați-vă după haine pentru copilul dumneavoastră care reflectă trăsăturile și interesele unice ale caracterului său. Fie că este un atlet, un cititor pasionat sau un visător cu ochii deschiși, toate acestea pot fi înglobate frumos într-o ținută specială. 

159,00 lei
175,00 lei
154,00 lei
128,00 lei
131,00 lei
135,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *