Cum economisesc proaspetele mămici timp?

Cum economisesc proaspetele mămici timp

Nu am întâlnit până în acest moment nicio mamă care să nu simtă că i-ar mai trebui câteva ore în zi pentru a face toate lucrurile pe care și le-a propus. Fiecare proaspătă mămică are o listă nesfârșită de sarcini și responsabilități pe care se luptă să le ducă la bun sfârșit. Ei bine, deși nu vă putem prelungi ziua, există totuși câteva sugestii de activități care v-ar putea ajuta să vă optimizați timpul în așa fel încât să puteți să faceți tot ceea ce v-ați propus și să aveți și timp pentru relaxare. Puteți să creați o mulțime de oportunități din fiecare aspect al vieții, în așa fel încât orele să treacă cu folos.

Păstrați o listă de cumpărături într-un loc vizibil

Deși ar putea părea nesemnificativ, timpul pe care îl pierdem luând de la zero o listă de cumpărături poate fi util în alte scopuri. De exemplu, pentru a scăpa complet de această acțiune, puteți păstra o listă de cumpărături pe frigider și ori de câte ori sesizați că ceva vă lipsește, puteți să adăugați articolul respectiv pe foaie. Astfel, la finalul săptămânii, puteți să luați pur și simplu lista și să porniți spre magazin.

Realizați un loc special dedicat donațiilor

Sortarea și curățenia la jucării și haine poate fi o povară care implică ore întregi dintr-o zi. De aceea, puteți folosi un recipient pe care să îl utilizați ca o cutie de donații și, ori de câte ori întâlniți în cale un articol de care vă puteți lipsi, puneți-l în recipient. Cu timpul, când cel mic crește, îl puteți învăța importanța donațiilor și îl puteți convinge pe el să pună jucării și alte obiecte acolo, dacă nu își mai dorește să le folosească.

Optimizați felurile de mâncare

Puteți fie să savurați același fel de mâncare de câteva ori într-o săptămână, fie să păstrați excesul în congelator pentru o cină rapidă și gustoasă în altă săptămână. Puteți proceda în acest mod cu mai multe tipuri de preparate și vă puteți bucura de gustul savuros al mâncării, care se va păstra neschimbat.

Faceți foarte multe cumpărături online

Cu siguranță atunci când aveți un bebeluș care este dependent de dumneavoastră vă va fi greu să mergeți la cumpărături. De aceea vă recomandăm să aveți în vedere și alternativa achizițiilor online. În special când vine vorba de hăinuțe, nu trebuie să vă mai gândiți la faptul că acestea trebuie probate, pentru că dacă alegeți măsurile potrivite prichindeilor, acestea vor fi perfecte pentru ei. Altfel spus, cumpărăturile online vă permit să petreceți timp cu cei mici în timp ce adăugați în coșul virtual toate cele necesare.

La nannie.ro ne-am propus să venim cu cele mai variate game de produse, tocmai pentru că înțelegem importanța timpului pe care îl puteți economisi dacă nu vă mai petreceți ore întregi la cozi infernale. Aici veți găsi haine pentru bebeluși ideale pentru orice anotimp, eveniment sau activitate. De asemenea, shopping-ul online este și mai puțin stresant, lucru de care fiecare proaspătă mămică are nevoie în această perioadă a vieții.

159,00 lei
175,00 lei
131,00 lei
154,00 lei
128,00 lei
Stoc epuizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *