Vacanța la munte cu copiii. Ce haine punem în bagaj?

Vacanța la munte cu copiii

Foarte mulți părinți lasă pe ultima sută de metri organizarea bagajelor celor mici pentru că procesul este mult mai dificil în cazul copiilor. Ce haine ar trebui să iei? Câte perechi de pantaloni? Câte șosete și căciulițe? Toate aceste întrebări vor apărea atunci când pregătești valiza micuțului, însă dacă vei avea în vedere anumite detalii, poți să uiți de toate grijile.

Haine ușoare și respirabile

Chiar dacă pleci într-o zonă mai răcoroasă, este o idee bună să împachetezi haine ușoare pentru copilul tău. Acest lucru îl va ajuta să rămână confortabil în timpul zilei și, de asemenea, reprezintă o bază excelentă care îți va permite să adaugi și mai multe straturi în zilele mai reci. Printre opțiunile de luat în considerare se numără tricourile, body-urile sau salopetele din țesături fine.

Îmbrăcăminte confortabilă și flexibilă

Copilul tău va participa probabil la o varietate de activități în timpul vacanței, așa că este important să aibă la dispoziție haine care să îi permită flexibilitate și mișcare. Alege haine confecționate din materiale elastice, cum ar fi bumbacul.

Îmbrăcăminte rezistentă la apă sau impermeabilă

Dacă intenționezi ca cel mic să participe la multe activități în aer liber, mai ales pe pârtie, este o idee bună să iei în bagaj câteva articole rezistente la apă sau impermeabile. Acestea pot include geci, veste, salopete pentru copii, ghete, etc. Nu uita de căciulă și mănuși groase!

Câteva ținute elegante pentru ieșirile la restaurant

În funcție de planurile de vacanță pe care le ai, ar trebui să împachetezi câteva ținute elegante pentru copilul tău. Acestea pot include rochii sau pantaloni și cămăși pentru mesele mai elegante sau evenimentele mai formale.

Pijamale confortabile și călduroase

Nu uita să împachetezi câteva perechi de pijamale confortabile în care copilul tău să doarmă noaptea. Căută materiale confortabile și respirabile, cum ar fi bumbacul sau fleece-ul pentru a-i asigura celui mic starea de bine.

Lenjerie de corp și șosete suplimentare

Este întotdeauna o idee bună să pui în bagaj câteva perechi suplimentare de lenjerie de corp și șosete. Aceste articole tind să se murdărească sau să se ude rapid și este esențial să fii pregătit din acest punct de vedere.

Îmbrăcăminte de sezon

Asigură-te că iei cu tine îmbrăcăminte adecvată pentru sezonul și clima destinației de vacanță. Acest lucru poate include jachete groase sau pelerine de ploaie pentru vreme mai rece sau umedă, precum și pălării și ochelari de soare pentru zilele însorite.

Încălțăminte confortabilă

Copilul tău va sta probabil mult în picioare în timpul vacanței, așa că este vital să aibă la dispoziție câteva perechi de pantofi confortabili. Aceasta poate include adidași sau cizme impermeabile, în funcție de activități și de vreme.

La nannie.ro vei găsi toate hainele și accesoriile pentru copii necesare pentru o vacanță lipsită de orice fel de probleme. Te așteptăm cu o gamă largă de produse și cu o multitudine de oferte speciale pentru bugetul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *