Ce haine trebuie să poarte bebelușul în timpul somnului?

Ce haine trebuie să poarte bebelușul în timpul somnului

Când vine vorba despre hainele pentru dormit ale celor mici, confortul și siguranța sunt cele mai importante considerente pe care părinții trebuie să le aibă în vedere. Pe nannie.ro vei găsi o mulțime de opțiuni potrivite pentru cel mic, în așa fel încât somnul să devină activitatea lui preferată.

Pijamale

Acestea sunt haine de dormit, concepute special pentru bebeluși și pielea lor sensibilă. De obicei, pijamalele trebuie să fie alese într-o mărime cât mai potrivită pentru a preveni ca țesătura lejeră să se încurce în jurul membrelor sau capului bebelușului. Este important să alegi articole vestimentare realizate din țesături moi și respirabile, cum ar fi bumbacul, pentru ca micuțul tău să se simtă confortabil pe tot parcursul nopții.

Păturile de înfășat

Înfășatul îi ajută pe bebeluși să se încălzească și să se simtă în siguranță și le permite, de asemenea, să doarmă mai bine. Așadar, îndreaptă-ți atenția către pături de înfășat confecționate din țesături moi și elastice care permit o mulțime de mișcări, dar care oferă în același timp o potrivire confortabilă.

Pijamale întregi

Pijamalele întregi sunt un tip foarte confortabil de pijamale care au picioarele încorporate în design, ceea ce este deosebit de util în lunile mai reci, când nu vrei ca picioarele sale să se răcească.

Căciulițe

Bebelușii pierd multă căldură în zona capului, așa că o căciuliță sau o bonețică îi poate ajuta să se încălzească și să se simtă confortabil în timp ce dorm. Așadar, ia în considerare achiziționarea unor căciulițe realizate din țesături moi, respirabile, care nu vor irita pielea celui mic.

Body-uri

Acestea sunt articole de îmbrăcăminte dintr-o singură bucată care se închid în partea de jos și pot fi purtate sub pijamale. Body-urile pot ajuta la menținerea temperaturii pieptului și a spatelui prichindelului și de aceea, pot fi foarte utile în lunile mai reci.

Saci de dormit

Acestea sunt articole de îmbrăcăminte specializate pentru dormit care sunt concepute pentru a menține copilul cald și confortabil în timp ce doarme. Au un fermoar sau o închidere cu capse și pot fi îndepărtate cu ușurință dacă bebelușului i se face prea cald.

Este esențial de reținut că bebelușii nu ar trebui să doarmă cu pături largi. În schimb, poți utiliza o pătură de înfășat sau un sac de dormit pentru a-i crea celui mic o stare de confort  și siguranță.

În general, vei dori să îl îmbraci în haine ușoare și respirabile pentru somn, deoarece acest lucru va ajuta la prevenirea supraîncălzirii. Evită să folosești pături grele sau straturi de haine, deoarece pot contribui la perpetuarea unei stări de neliniște a micuțului și îi pot afecta odihna.

Cel mai important lucru atunci când îl pregătești pe copil pentru somn este să îi asiguri confort și siguranță. Așadar, alege haine care se potrivesc perfect și care sunt confecționate din materiale premium și evită să folosești pături largi sau mai multe rânduri de haine. Urmând aceste detalii, îți poți ajuta copilul să aibă parte de somnul odihnitor de care are nevoie pentru a crește și pentru a se dezvolta armonios.

159,00 lei
175,00 lei
154,00 lei
131,00 lei
128,00 lei
135,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *